Kebab van rundergehakt
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
500 gr rundergehakt*
½ theel. komijnzaad
½ theel. korianderzaad
½ theel. gemalen kaneel
1 teentje knoflook
1 rood pepertje
1 ei
1 eetl. bieslook
zout
grof broodkruim
olie
* Echte kebab gehakrolletjes worden van lamsgehakt gemaakt.
Bereiden
Maak het gehakt aan met: de gehakte knoflook, gemalen korianderzaad, komijnzaad, kaneel, gehakte bieslook, gesnipperd pepertje een ei en broodkruim.
Vorm van het gehakt worstjes of balletjes.
Verwarm de grilplaat en vet die in met olie. Bak de kebab rondom bruin en gaar.
Bron/inzender:
marionsrecepten.nl
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Tournedos met mango en avocado
Kalfslende
Friese ‘optuge boer‘nkool‘
Runderlapjes met Indische kruiden
Stooflappen van de Antillen